gent
Creatieve ingesteldheid en vlotte pen om vacatures uit te schrijven.
Zoek een studentenjob Zoek een vakantiejob Zoek een stage Zoek een startersjob Ontdek de bedrijven Studiekeuze en Opleidingen Zoek een kot Studentenkortingen. Wie zijn we? Student.be in de pers FAQ Algemene voorwaarden Contacteer ons Aanmelden Registreren. All rights reserved - Cookies.
SAAMO Gent - Saamo.
Ontdek onze projecten in Gent. SAAMO Gent vzw werkt met ongeveer 40 medewerkers in Ledeberg, Nieuw Gent, het Rabot, de Dampoortwijk, Muide-Meulestede en aan de Watersportbaan aan de themas wonen, werk, sociale bescherming en krachtige buurten en steden. We ondersteunen en versterken mensen in maatschappelijk kwetsbare posities zodat zij zelf mee oplossingen kunnen zoeken voor problemen in hun omgeving en opnieuw greep krijgen op hun leven.
Gent voor beginners - dé reisgids voor Gent.
Om hen te voorzien van voldoende basisinformatie over Gent hebben we de site Gent voor beginners geschreven. Zo kun je alvast ontdekken wat er te doen en te zien is in Gent, waar je op moet letten als je naar Gent gaat en vooral waarom je naar Gent zou moeten gaan.
de Bijloke.
En bij een nieuw Muz. 'Donker' kan ook fun zijn'.' New York, Barcelona, Londen, Gent. Het indrukwekkende Maria Schneider Orchestra plande een even indrukwekkende tournee met zijn album 'Data' Lords. En jawel, ook De Bijloke staat in het lijstje. 'De' Sequenzas zijn incontournable. In de reeks 360 Berio presenteert De Bijloke een krachttoer: vijftien jonge muzikanten brengen alle Sequenzas van de Italiaanse postmoderne componist Luciano Berio. Programmator Maarten Quanten: 'De.' 'Ik' wou toen niet uniek klinken. Haar muziek klinkt als een oud verhaal dat je nog nooit op deze manier hoorde.
Gent bezienswaardigheden top 10.
Je zult aan het einde begrijpen waarom er drie torens vlak bij elkaar staan, waarom Gent zich tot een belangrijke stad heeft kunnen ontwikkelen en wat de mooiste plekjes van Gent zijn.Er zijn verschillende aanbieders ban rondvaarten door Gent, zoals Gent Watertoerist en de Bootjes van Gent.
Homepagina Stad Gent.
Alle evenementen in Gent. Op UiT In Gent vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in de stad. Ga naar UiT in Gent. Gent is de ideale bestemming voor een bruisende stedentrip of een last minute weekendje weg. Ontdek alle tips op de website van Visit Gent.
De Gentenaar - Nieuws uit Gent - Het Nieuwsblad - Het Nieuwsblad.
Gent Klassieke griep maakt terugkeer in Gentse ziekenhuizen, ook coronacijfers stijgen licht. Gent Aanschuiven zoals in Walibi: Gentse tieners komen massaal boosterprik halen. Gent Twee kinderen kregen fout vaccin in Gent: En ik had nog gevraagd of het zeker Pfizer was. Spreekt u Gents? Zegt een Gentenaar de Zuid, het Zuid of t Zuid?
Film Festival Gent Film Fest Gent - 11 22 okt 2022.
Film Fest Gent On Tour. Film Fest Gent Talkies. Festivalfilms in de zalen. Jobs, stages vrijwilligerswerk. Film Fest Friends. FFG door het jaar. FFG door het jaar. FFG door het jaar. Film Fest Gent On Tour. Film Fest Gent Talkies.
Oak Gent.
Oak Gent is gesloten tot en met maandag 10 januari 2022. 24 jan 4-handsdinner met Sergio Meza Lees verder. 21 nov Chef Marcelo wint 'Korean' Food Battle'! 21 nov Oak opent een tweede restaurant! 03 aug 4-handsdinner Bozar Restaurant Lees verder.
Gent informatie.
Waar je in de zomer naar Gent trekt voor de Gentse Feesten, daar kun je in de wintermaanden ook in Gent terecht voor de Gentse Winterfeesten. Dit evenement is samengesteld uit verschillende winterse attracties en evenementen zoals de kerstmarkt van Gent, de ijspiste onder de Stadshal, de winterfoor, het reuzenrad en diverse muzikale optredens in het hart van Gent.

Contacteer ons

Resultaten voor gent